VENDÉGKÖNYV

Ha szeretne szerepelni online vendégkönyvünkben , kérem küldje el véleményét e-mail címünkre: familiapanzio@enternet.hu

“Baráti társasággal érkeztünk a Panzióba lánybúcsút tartottunk az udvaraban. Tökéletes helyszín egy nagyszerü házigazdaval. Tágas, nagy, Kert grillezési lehetöséggel. Fergeteges hangulatu lánybúcsút sikerült tartani hála a fantasztikus házigazdának. Rugalmasságból és kedvességböl csillagos ötös. Minden a rendelkezésünkre állt. Tágas szobák ahol kényelmesen elfértünk. Könnyü megközelíteni. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek. Aki Pannonhalmán jár és szállásra van szüksége bátran keresse fel a Família Panziót!”

*

“Igényes, tiszta szállás volt segítőkész, kedves személyzettel.”

*

“Segítőkészség”

*

“nagyon kedves testvérpár,minden kívánságunkat teljesítette.”

*

“Nagyon kedves vendég szerető és segítő kész családdal ismerkedtünk meg.Mindenkinek nyugodt szívvel tudom ajánlani,mindenben a segítségünkre voltak pl. /busz menetrendet kaptunk Győrbe,éttermet ajánlottak a környéken és nagyon kedvesen közvetlenül elbeszégettek velünk egyéb dolgokról is.Nagyon jól éreztük magunkat, még egyszer köszönjük nekik.Nagyon szép a kilátás a teraszról minden este láttuk az Apátságot kivilágítva,nyugodt csendes környezet .”

*

“Nagyon kedves fogadtatásban részesedtünk, az egész épület nagyon barátságos, családias. A szobák szépek, tiszták. Mérhetetlenül jól éreztük magunkat, biztosra vesszük, hogy a legközelebbi alkalommal is a Família Panziót fogjuk választani! Köszönjük! :)”